Stev | Volendam

Mercuur bouw gebruikt technieken van Momaso t.b.v. kwaliteitswaarborging.

De Stev wordt het nieuwe hypermoderne sportcentrum te Volendam. Er worden talloze nieuwe technieken in het centrum gebruikt. Met het oog op de aankomende WKB Wet KwaliteitsBorging is het belangrijk dat er een strakke kwaliteitsborging wordt geïmplementeerd. Hier komt Momaso aan bod. Door elke 4 weken een scan uit te voeren in de Stev. Kan de kwaliteit van het bouwwerk sterk bewaakt worden.

Niet alleen de kwaliteit maar ook de planning op kantoor wordt hierdoor gemakkelijk gecontroleerd. De scans kunnen over de bouwtechnische tekeningen worden gelegd en hierdoor kan er duidelijk gezien worden of er volgens tekening en de standaarden die daar bij horen gebouwd wordt. Belangrijk in deze is dat elementen die vervolgens weggewerkt worden altijd zichtbaar zijn, omdat deze op het moment van scannen nog in het zicht waren. Door deze techniek ben je dus als het ware in staat om door wanden, vloeren en plafonds te kijken

Villa getijdelant | Volendam

Aannemer gebruikt technieken Momaso om de
bestaande situatie nauwkeurig in kaart te brengen.

Doordat er geen betrouwbare tekeningen van deze woning aanwezig waren is de opdracht aan momaso verleend om de bestaande situatie in kaart te brengen. De architect kan door deze 0-meting betrouwbare 3D tekeningen produceren waardoor er op locatie geen fouten worden gemaakt. Alle hoeken en gaten zijn zichtbaar in de scan die als pointcloud en als 360° foto’s worden aangeleverd. Het modelleren van tekeningen gaat hierdoor sneller en foutloos.

Podobrace magazijn | Volendam

Podobrace laat warehouses digitaliseren.

Podobrace is een snelgroeiend bedrijf op het gebied van e-commerce en warehousing. Het bedrijf is in de laatste jaren gigantisch gegroeid en daarom ook de absolute grip op bepaalde zaken verloren. Momaso digitaliseert 2 warehouses van het bedrijf. Dit brengt weer inzicht en grip in de warehouses. Doordat alle gebouw informatie via ons platform nu gedeeld wordt kunnen alle stakeholders deze inzien, zonder de noodzaak om op locatie te komen. Dit zorgt ervoor dat vanaf kantoor alle stappen kunnen worden gezet om de warehousing zo foutloos en efficiënt te laten verlopen. De aankomende mutaties in het warehouse worden zo foutloos doorgevoerd zonder dat er fouten op locatie worden gemaakt.

Voor wie?

Alle bedrijven met vastgoed portfolio bieden wij visuele inzage. Bij beheer, mutaties en promotiedoeleinden kan momaso helpen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact met ons op

Toch graag even persoonlijk contact om dieper op de zaken in te gaan?
Dat doen wij graag tijdens een vrijblijvende afspraak met een heerlijk kopje koffie.